5.htm

Salg

Salgsheste, der vises her på siden er salgsklare.

Vi har dog ofte flere heste til salg, end dem vi viser her. Vi har heste i alle aldre og på alle uddannelsestrin, og du er altid velkommen til at kontakte os og fortælle os, hvilken type hest du leder efter. Måske har vi den hest, du mangler og vil måske godt sælge den, selvom den ikke er kommet på salgslisten endnu.

Vi lægger endog meget stor vægt på, at de heste vi sælger lever helt op til forventningerne og vi gør meget ud af at beskrive hesten helt realistisk og gøre opmærksom på såvel positive egenskaber som knap så positive. Det er ikke nok at være ærlig. Man skal også have den nødvendige faglige indsigt for at kunne se de rigtige ting. Det har vi!!

Gangmilla fra Stutt. Mjölnir:

Stærk nervefast 8 årig ride- og avlshoppe.
Gangmilla fra Stutt Mjölnir. født 2007.
Gangmilla er en herlig positiv frisk hoppe med en rigtig fin afstamning. Hendes morfar er Kolfinnur fra Kjarnholtum, som har ærespræmie for afkom og hendes far er hingsten Ögri fra Háholti, som er afkomskåret i 1. kl. og kvalificeret til afkomskåring i ELITEKLASSE.
Gangmilla har en eftertragtet kombination af nervefasthed og frisk vilje. Hun er 5 gænger og har bl.a. så let ved tölt, at det ikke kræver islændererfaring at ride hende. Hun er velbygget med bl.a. cylindrisk krop og korrekte lemmer. Hun er ca 140 cm i stangmål. Gangmilla er en oplagt hest for flere typer ryttere, bl.a. storhesterytteren, der søger sin første islænder eller rytteren, som gerne vil prøve kræfter med Trec, Alrid eller de gængse ovalbanediscipliner. Gangmilla er meget nem at håndtere i alle situationer, og er venlig og høflig over alle. Hun er en virkelig fin ridehest for rytteren med en vis erfaring, der harmonerer med en hest, der postivt byder sig til.
Pris: 35.000.incl. moms

Forårstilbud: Sæta fra Stutteri Mjölnir SOLGT


Dejlig hoppe, Helsøster til konkurrencehesten Loki fra Tyskebakken.

9 årig ryttervant hoppe efter Ögri frá Háholti. Var i tilridningsforløbet helt ukompliceret og er 100% reel i ridning og al omgang. En venlig charmerende hoppe med skøn udstråling og masser af hår. Sæta sælges billigt, fordi hun ikke er blevet redet de sidste par år. Har gået i løsdrift og skal startes op igen med fortsættelse af tilridningen og herefter den videre uddannelse. Kan købes som hun står nu .
Afhentningspris: 12.500 incl. moms.

Ældre Turbo-tölter hoppe: SOLGTFreyja fra Steinnesi ( F: Ærespræmiehingsten Kolfinnur fra Kjarnholtum ) er en 20 år gammel hoppe, som ikke er blevet redet i 12 år, fordi hun har fået føl næsten hvert år. Hun er for nylig startet op igen og er så god som ny. Hun er en dejlig reel, nervefast hest med en kanon tölt og en del vilje. Derfor er hun en hest til en rytter med en del rideerfaring . Så leder du efter en ukompliceret billig frisk hest, er Freyja et godt bud. Så - Op på hesten og afsted i absolut taktfast tölt i flere tempi også frit. Masser af gode billige töltkilometer lige til at tage fat på .
PRIS:12.500 incl. moms

Sumarsól fra Stutt. Mjölnir - Solgt:


Lækker avls- og ridehoppe.

Sumarsól født 2006 er en en dejlig ride/ avlshoppe med en rigtig fin afstamning. Hun er efter Ögri fra Háholti, som er afkomskåret i 1.kl og kvalificeret til ærespræmie for afkom. Hendes morfar er den legendariske Kolfinnur frá Kjarnholtum, som også har ærespræmie for afkom. Sumarsól er på alle måder en sund og stærk hest, både fysisk og psykisk. Hun er beriget med fire 100% rene gangarter og et pasgear som bonus til den, der har lyst til at bruge det. Hun er meget nem at ride i tölt og er derfor en perfekt hest til f.eks. storhesterytteren, der vil i gang med udforskning af gangartsridning. Sumarsól er modig, har meget gangvilje og passer derfor bedst til en rytter der kan håndtere og foretrækker en fremadsøgende hest. Hun har deltaget i stævner i de lettere klasser og har her ligget helt i top. Det er en fornøjelse at ride denne friske hoppe, som altid byder sig til ikke mindst på bane, hvor hun i den grad arbejder positivt med.
Pris: 45.000 incl. moms.

Sæli fra Tyskebakken:

Stor hest og 5 super gear i samme pakke. SOLGT


Sæli fra Tyskebakken, født 2005.
Sæli er en meget spændende og lovende vallak med en rigtig fin afstamning. Han er efter 1.kl forældre, nemlig efter hoppen Hrönn frá Votmula og hingsten Ögri fra Háholti, som er afkomskåret i 1. kl. og kvalificeret til afkomskåring i ELITEKLASSE.
Sæli er høj,langbenet og velbygget med bl.a. meget velansat og smidig hals. Han er godt 145 cm i stangmål. Han vil være en lækkerbisken for flere typer ryttere, bl.a. storhesterytteren, der søger sin første islænder. Hans gangarter er klart adskilte og meget rummelige: God taktfast ubesværet tölt i alle tempi - god jordvindende skridt - en spændstig, stor, elastisk trav, som vil minde én om fortiden på stor hest - fin galop og som bonus en meget sikker og hurtig pas, som kan føre den interesserede rytter helt til tops, hvis man er til det.Sæli og Halli fik 2. plads i 5.1. og 3. plads i stilpas til året storbededagsstævne og var senere med på 2 flerdagsture i Nationalpark Thy - så en alsidig og stærk. Han kan således rides som både 4- og 5- gænger. Sæli er meget nem at håndtere i alle situationer, har gode nerver og god selvtillid. Han er en virkelig fin ridehest for rytteren med en vis erfaring og selvtillid.
Pris: 60.000.incl. moms

Fidla fra Tyskebakken: SOLGT

Skøn ride- og avlshoppe med 5 klart adskilte gangarter.
7 årig hoppe efter Ögri frá Háholti. Fidla er en skøn letbygget hoppe med et fint feminint præg. Hun bevæger sig med en skøn levende lethed og har klart adskilte gangarter med bl.a. 100% ren tölt. Tölten har fra første færd været naturlig og det er derfor meget let at ride hende i tölt, også for den mere uøvede islænderhesterytter. Hun er en positiv, venlig og frisk hest med god og styrbar ridehestevilje
Pris: 40.000.incl.

Akralo fra Birkegården SOLGTRen tölt til verdens ende.

Akralo er født i 2003 og er efter Ögri frá Háholti. Han er en stærk og elegant hest med klart adskilte gangarter. Han har lige nemt ved tölt og trav og har ved flere lejligheder afsløret, at han indeholder en "overdrive" udgave af begge dele. Så der er god grund til at tro, at han kan udvikles endnu mere. Akralo er en meget udholdende hest i super fysisk form. Han har god vilje og kan uden besvær tölte kilometer efter kilometer. Rider man ham alene er han meget nem. Har han en anden hest oppe på siden bliver han lidt anspændt, hvorfor han kræver en rytter, som enten foretrækker at ride alene eller som kan håndtere hans vilje. Han har samtidig ingen problemer med at falde til ro i skridten. Han er fantastisk dejlig at arbejde med på bane, smidig, lydhør og klog. I Ackralo får man en hest, der byder på en endeløs mængde af gode og udfordrende oplevelser.
Pris: 35.000.incl. moms

 
Kontakt til Stutteri Mjölnir
 
Opdateret den 04.10.2015