Naturrideskole

På Stutteri Mjölnir tilbyder vi en anderledes rideundervisning og rideoplevelse

Vi rider ud i naturen. Vi oplever hesten og naturen i al slags vejr og på alle årstider.

Vi bruger udelukkende gode pålidelige islandske heste med gode gangarter og meget godt sind. Alle hestene bliver jævnligt trænet af os og forbliver på den måde lydhøre overfor rytterens signaler.
Vi lægger vægt på at vores ryttere får en helhedsoplevelse for derefter at dykke ned i detaljer, som de bliver nysgerrige efter. Vi oplever at folk gennemgår en stor udvikling, når der hele tiden veksles mellem helhed og detalje.

Vi kombinerer den islandske, glade, friske ridestil med indlæring af god klassisk grundridning og oplæring i gangartsridning.


Alle vore elever erhverver sig en grundig viden om og føling med omgang med hesten, håndtering, klargøring og pasning af den.

Nybegyndere starter på bane og kommer så med ud i skoven, når vi vurderer, at de er klar til det. Vi har heste, der passer til alle niveauer og rytterne udfordres og udvikles ved at ride lige præcis de heste der passer til dem på det givne tidspunkt

Undervisningen foregår som ugentlige lektioner suppleret med tilbud om intensiv undervisning i grundridning på heldagskurser. Bindende tilmelding for to måneder ad gangen.
I vintermånederne tilbyder vi desuden undervisning i ridehal på egne eller vore heste.


 

Priser

Én enetime 500,-
Én ugentlig lektion pr. måned 600,-
Heldagskursus pr. pers. incl. hesteleje 450,-
Heldagskursus pr. pers. med egen hest 350,-

Kurser ud af huset

Lotte er FT-medlem og B-instruktør, og til daglig folkeskolelærer. Hun kan bestilles til at afholde ridekurser i lokalklubberne eller andre steder, hvor en flok rytter har behov for undervisning.
Lotte er desuden International Kåringsdommer og fungerer som sådan ved internationale FEIF-kåringer, ved dyrskuer og vejledende kåringen. Det er også muligt at arrangere kurser, hvor rideundervisning kombineres med f.eks. gennemgang af hestens eksteriør .

Pris pr. dag ved max. 12 deltagere (ekskl. transport) 4.000,-

 
Kontakt til Stutteri Mjölnir
 
Opdateret den 23.7.2015