Heste-assisteret Forældrevejledning

En ny og anderledes vej til udvikling af forældrerollen


Agilityprægede øvelser med islandske heste giver en stor indsigt i kommunikation og bevidsthed om at påtage sig lederskabet. Deltagerne udfører under helt tæt guidning øvelser med hestene. Under alle øvelser befinder deltagerne sig på jorden og skal altså IKKE på noget tidspunkt ride på hesten.
Metoden kræver ikke kendskab til heste!


Heste giver os direkte respons på, hvor gode vi er til at tage styring!

Alle forældre oplever, at deres børn prøver grænser af og ihærdigt og energisk tager initiativ. Det ligger dybt i alle børn at forsøge at tage styringen og få stor indflydelse på deres situation.
Alle forældre kender til opslidende kampe.
Er vi tydelige nok i vores måde at kommunikere på?
Alle forældre kender til tvivlen og usikkerheden - Hvilken metode og hvilken vej er den bedste i hver situation ?


Om metoden

Gennem enkle øvelser med hestene fra jorden får deltagerne leveret en enestående indsigt i måden, som de påtager sig lederskab på. Hesten giver hele tiden feedback og øvelserne gemmes automatisk i deltagernes bevidsthed, som levende og tydelige billeder, som igen dukker op, når der er allermest brug for dem i hverdagen sammen med børnene.
Vi bruger pålidelige islandske heste i skøn natur i al slags vejr året rundt. Via dialog laver vi sammenkoblingen fra øvelserne til situationer i hverdagen. Metoden kræver ikke kendskab til heste.


Om vejlederen

Jeg, Lotte Berg, er uddannet folkeskolelærer fra Marselisborg Seminarium i 1990 og har siden 1995 arbejdet på Snedsted skole. Jeg har erfaring fra alle skolens afdelinger inklusiv ADHD-afdelingen.
Min mand og jeg er desuden plejeforældre og har således stor erfaring med behovet for grænsesætning kombineret med kærlighed, anerkendelse og tydelighed. Vi har selv 3 børn.
Sammen med min mand, Halli, driver jeg Stutteri Mjölnir. Jeg har 40 års hesteerfaring og er uddannet rideinstruktør, træner og er international kåringsdommer.


Priser m.m.:

Intro-session af én times varighed for 1-2 personer: 250,- pr. deltager.
Herefter følgende sessioner af én times varighed for 1-2 personer: 500,- pr. deltager.
For nærmere oplysninger kontakt Lotte på 24641570

 
Kontakt til Stutteri Mjölnir
 
Opdateret den 23.7.2015